مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها (بخش دوم)
مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها (بخش دوم)
- انتخاب نام برای شرکت
اکنون به مرحله انتخاب نام برای ثبت شرکت رسیده اید. به یاد داشته باشید که از قبل باید روی نام شرکت به خوبی فکر کرده باشید. برای ثبت شرکت به شما 5 انتخاب داده می شود که باید به ترتیب اولویت همه نام ها را وارد کنید. نام ها باید سه سیلابه باشد و قبلا توسط شرکت های دیگر انتخاب نشده باشد و در ضمن به یاد داشته باشید که نباید فریب دهنده، مغایر با شرایط عمومی و اصول قانونی و اسلامی باشد و ده ها مورد دیگر که باید در نظر گرفته باشید. موضوع انتخاب نام نیز از مواردی است که باید با مشورت با متخصصین حوزه ثبت شرکت در خصوص آن مشورت کنید.
- تعیین اعضا هیئت مدیره، سمت ها و دارندگان امضا مجاز
مطابق با قوانین ثبت شرکت شرکا باید جلسه ای را تشکیل دهند که به مجمع عمومی موسسین شهرت دارد و در آن باید اعضا هیئت مدیره و دارندگان حق امضا مجاز تعیین شوند و در ضمن بعد از آن باید هیئت مدیره منتخب نیز جلسه ای را تشکیل دهند و مسئولیت ها را مشخص کنند. این دو جلسه نیاز به صورتجلسه دارد که باید به صورت قانونی تهیه شده و مفاد قانونی در آن رعایت شده باشد. بر این اساس و طبق صورتجلسه در این مرحله باید اعضا هیئت مدیره، دارندگان حق امضا مجاز و همچنین نوع مسئولیت ها یا سمت ها برای هر یک از اعضا مشخص شود.
- تهیه مستندات ثبت شرکت
بسته به قالب شرکت انتخاب شده باید مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تهیه شود. اساسنامه، شرکت نامه، اظهارنامه و تقاضانامه باید برای ثبت شرکت تهیه شود و توسط همه سهامداران یا اعضا امضا شود و در این مرحله ارائه شود. در کنار این مدارک باید مدارک دیگری نیز آماده شود. هر چند تفاوت هایی بین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت وجود دارد اما به صورت کلی عمده ترین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت به شرح زیر می باشد:
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت:
- تقاضانامه برای ثبت شرکت در دو نسخه
- شرکتنامه برای ثبت شرکت در دو نسخه
- اساسنامه ثبت شرکت در دو نسخه
- اظهارنامه برای ثبت شرکتدر دو نسخه
- صورتجلسه مجمع عمومی موسسین در دو نسخه
- صورتجلسه هیئت مدیره اولیه در دو نسخه
- در صورت نیاز به مجوز برای ثبت شرکت باید اصل مجوز صادر شده از مرجع ذی صلاح ارائه شود.
- در صورت استفاده از وکیل باید وکالتنامه وکیل ارائه شود.
- مدارک هویتی موسسین یا اعضا و مدیران و بازرسین ( کپی شناسنامه و کارت ملی)
- تعهد نامه اعضا هیئت مدیره مبنی بر قبول مسئولیت
- گواهی عدم سو پیشینه برای مدیران، اعضا و بازرسین
- در صورت نیاز به تادیه سرمایه اولیه، اصل فیش واریز سرمایه به حساب شرکت
در نظر داشته باشید که مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت متناسب با قالب شرکت تعیین می شود . به عنوان مثال تعداد صورتجلسه برای ثبت شرکت در شرکت های تعاونی به چهار نسخه می رسد و یا برای شرکت های تضامنی نیازی به ارائه فیش واریز سرمایه نیست. بنابراین حتما برای مدارک مورد نیاز با کارشناسان هلدینگ ویونا مشاوره نمایید.
- ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها
بعد از اتمام مراحل تقاضا در صورتیکه تقاضا مورد موافقت اداره ثبت شرکت ها واقع شود باید مدارک مورد نیاز توضیح داده شده به صورت پست و از طریق پست پیشتاز برای اداره ثبت شرکت ها ارسال شود.
- پرداخت هزینه های روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار
در مرحله آخر و بعد از ثبت شرکت در دفاتر ثبت شرکت ها باید متقاضی با شماره پیگیری که در مرحله قبل دریافت کرده است به سایت اداره ثبت شرکت ها مجددا مراجعه نماید و هزینه های آگهی شدن ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار را واریز نماید. بعد از آگهی شدن ثبت شرکت، شرکت به صورت قانونی ثبت شده است و با دریافت کد اقتصادی و پمپ دفاتر مالیاتی شرکت می تواند به صورت رسمی کار خود را آغاز نماید.
به یاد داشته باشید که برای ثبت شرکت در سال های اخیر به هیچ عنوان نباید به خود اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و کلیه مراحل ثبت شرکت باید اینترنتی دنبال شود. با این وجود بهترین راه انتخاب یک موسسه حقوقی معتبر مانند هلدینگ ویونا برای ثبت شرکت است زیرا هر یک از مراحل ثبت اینترنتی شرکت نیاز به شناخت قوانین و مقررات ثبت شرکت دارد و هرگونه اشتباه می تواند باعث تاخیر و مشکلاتی برای فعالیت شرکت شود.
آخرین دیدگاهها